Cautare

875 de rezultate pentru "stiri bt" (3.11 secunde)
"Nu datoram aceasta taxa" Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
"Metroul, autobuzele si tramvaiele trebuie sa fie mai atragatoare, nu doar sigure si ecologice" Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Iar ultimele cuvinte ale lui au fost sfasietoare. Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
https://www.antena3.ro/v/639576 Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume ?
O mie de voluntari au fost prezenti la eveniment alaturi de o echipa de silvicultori si ecologisti. Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Seful ANPC, Horia Constantinescu, a lansat, la Antena 3 CNN, un avertisment privind produsele alimentare pentru Paste cumparate de romani de pe marginea drumului. Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Preturile politelor RCA vor fi plafonate, de astazi, timp de sase luni. Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Ministrul roman de externe anunta deciziile dupa atacul Rusiei Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume ?
Acesta crede ca societatea romaneasca trebuie sa se reseteze. Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Membrii CNA au facut aceste afirmatii in cadrul unei intalniri organizate ieri- dimineata cu directorii de stiri ai celor mai importante posturi de radio si televiziune.
Starnit rau de posibilitatea raspandirii a doua milioane de materiale nefavorabile pana si pe coclaurile unde TVR si radioul lui Seuleanu trambiteaza zilnic doar stiri triumfaliste despre Nastase, Iliescu guvernul PSD et comp., partidul de guvernamant a facut si socoteala finantarii de care beneficiaza proiectul CPC, ajungand la concluzia ca suma de aproximativ 50.000 de dolari pusa la dispozitie este insuficienta pentru producerea si distribuirea celor doua milioane de fluturasi inoportuni.
Razbunarea nu a intarziat insa, victima fiind de aceasta data Turturica, adversar declarat al transformarii publicatiei intr-un tabloid usor, golit de stiri si comentarii in favoarea sex-simbolurilor si materialelor facile.
Din pacate pentru TVR, politica sa de subordonare fata de putere a fost si mai clara dupa victoria lui Traian Basescu in alegerile prezidentiale cand, chiar de a doua zi, pe post au inceput sa curga emisiuni si stiri in care PSD-ul era criticat de mama focului.
In calitate de clienti (fara voie) ai TVR, noi propunem ca diferendul sa fie solutionat prin trecerea in revista a jurnalelor de stiri prezentate de TVR in perioada 2001-2004.
Potrivit siteului de stiri www.iol.com, Ioana Basescu a aparat consumul moderat de tutun, afirmand, in plus, ca are un magazin in Bucuresti care comercializeaza atat tigari obisnuite, cat si tigari de foi, tutun de pipa, precum si alte produse folosite de fumatori.
Demersul europarlamentarului roman vine ca reactie la doua evenimente recente, respectiv actiunile puterii actuale din Republica Moldova indreptate impotriva tinerilor care isi exprima liber opiniile pe forumurile accesibile pe internet si pe portalurile de stiri din aceasta tara, precum si "atitudinea abuziva" a Guvernului de la Chisinau in legatura cu actiunea organizata zilele trecute de o organizatie non-guvernamentala menita sa apere drepturile pensionarilor si intitulata, simbolic, "Salvgardare".
Dincolo de faptul ca traim in Romania - unde practica a demonstrat ca orice abuz este posibil - temerile lui Nicolau si profundul sau respect fata de reguli si de lege, recent manifestat, ne face sa ne intrebam unde era Valentin Nicolau cand televiziunea publica ne agresa, pe banii nostri, cu stiri atent "selectate” despre activitatea Guvernului PSD si despre modul in care eram priviti de catre partenerii externi sau cand opozitia aparea la TVR de Paste si de Craciun si asta daca nu cumva critica si cu aceste ocazii sfinte bunatate de guvernare PSD-ista.
I-a speriat ce se prezinta la canalele de stiri". Traian Basescu le-a dat si un sfat romanilor: "Sa avem fiecare grija de noi, sa nu asteptam sa aiba grija altii, inclusiv statul".
“Atunci cand nu erau stiri care trebuiau date, ele se fabricau si tot erau date“, a mai spus Andronic.
google-analytics.com